jag vill leva i nuet , inte ångra mig sen.

hej på er :) asså mår bajs, eller febern börjar försvinna men är jätte hostig , asså usch, men skulle egentligen till österby men nej,
aja jätte onödigt inlägg men ville bara uppdatera lite .
bild i repris.

jag vill ha dig och inte dina vänner .


DON'T HATE ME BECAUSE I'M BEAUTIFUL

haha okej rubriken va driv men tänkte skriva några sanningar om mig bara för att så här kommer de .
1.jag ångrar att jag färga mitt hår brunt, så fult.
2. min pappa e världens bästa, åh kärlek till honom.
3.jag älskar soya haha.
4.jag tröttnar på mina kläder jätte snabbt, använder dom några gånger sen köper jag nytt.
5. jag ska börja me dagensoutfit här i bloggen.
6.jag har jätte dåliga betyg, men de ska jag ändra på. för jag vet att jag kan om jag vill
7. jag har slutat röka, och kommer nog inte börja igen, vi får hoppas på de iaf.
8.jag vill bli mäklare eller jobba på kontor.
9. jag är beroende av min mobil helt seriöst.
10. jag har skit svårt att välja va jag ska ha på mig, jag går inte till skolan om jag inte hittar nått jag tycker e snyggt. haha så töntig, men sån är jag , har alltid varit sån.

dagenslåt


.

Att jämnt leva i ovisshet är jobbigt och det är en stor utmaning, att inte ha några mål är jobbigt och att känna känslan att "jag vill inte dö, men jag orkar inte heller leva" är riktigt jobbig. Därför, allihoppa som känner såhär, MÅSTE ni prata med något. Förälder, syskon, kompisar, psykologen vad som helst för att hålla innom sig allt detta är inte bra. Så många år jag gått och tigit om detta och tänkt att "äsh det är bara en dålig dag". Det är dags att se sanningen i vitögat och göra något åt problemet.

Så många nätter jag somnat med tårar rinnades för min kind, så många panikattacker, så många ångestattacker. Så många gånger jag tänkt att livet på andra sidan verkar bättre. Det är inte värt att leva så, det är inte bra. Så många gånger jag inte kunnat gå upp ur sängen, eller tvingats lämna skolan för att sitta i timmar och bara tänka. Så många cigg som gått åt när jag mått dåligt och allt för många ärr på armarna som nu bleknat iväg.

Jag vill inte leva så länge, jag vill inte leva under kontrollen av depressionen längre. Jag vill vinna över den, vill vara stark. Men jag kan inte kalla mej stark nu, jag är svag. Men jag ska klara det, med hjälp av psykolog pch specialhjälp vet jag att även jag kommer finna lycka, och lycka är något som ALLA förtjänar.

sant


.


sjuk..

haha kul att va sjuk på valborg, men skit samma. är inte ens tagga för valborg så jaa. tänker plugga lite så jag kan göra några prov på onsdag.. men iaf asså de va dunder igår !
image description'

.

Hej på er ! Sitter på bussen hem , eller Ah har gjort de en stund ,e i alunda nu , så snart hemma .as skönt , mamma gjorde tacos t middag så de kommer jag äta när jag kommer hem , haha fyfan va gott, men iaf de va grymt på maskinen ,ååh! Fast blev bara så irriterad på tjejen bakom som putta mig hela tiden , blev klämd bland alla hon liksom putta mig överallt me sin feta rumpa och drog i ens hår och allt , åh gud va irriterad jag va !men ska inte deppa om de , men i morgon ska jag till Uppsala och träffa Simona och Josefine , så de blir nog nice de me , ska sluta skriva nu för är snart hemma , puss !


drar till världens bästa !

hej på er , ska dra till simona snart, för maskinen kommer t ukk så de blir as najjjjs ! och kameran e med och kommer väl uppdatera när jag sitter på bussen , och massa bilder kommer komma upp idag eller i morgon. bara ett snabbt inlägg nu , som sagt uppdaterar sen , puss !!

Min blogg suger :)

Haha Asså seriöst helt sämst,men ska börja me dagens outfit och massa tips och typ massa musik massa bilder och allt !hur bra är inte de ?'men bloggar mest via min mobil känns de som :p men imorgon kommer de nog inte bli så bra bloggning för ska typ plugga hela dagen,men något inlägg ska de väl bli :) puss


Ortens favoriter.

.


Fuck dig , Fuck Aina , Fuck alla. Men de löser sig för jag e bäst.

.


Ska byta till devote eller nattstad

Ni ser ju rubriken ,går ju typ inte att ladda upp bilder eller något på blogg.se ,så kommer byta till nattstad eller devote , så de är därför uppdateringen suger !men inte säkert att jag byter , vi får se :)


Skiter i de , de är dig jag vill ha ,varför ska jag ljuga.

Hej på ett , har inte bloggat mycke alls, men har fullt upp me massa annat, så gör en snabb mobilblogg nu på bussen , uppdaterar när jag kommer hem .


trött på mitt slitna fula bruna hår.

snart blir jag ljushårig igen ! usch hatar verkligen mitt hår just nu , de är så jävla slitet, om jag bara hade haft min naturliga blonda färg så hade de aldrig blivit slitet, behöver inte ens platta mitt hår egentligen , haha kommer säkert ta bort dom här inläggen sen för just nu har jag damp.

äckelhordator.

får lack, min dator dampar hela tiden , kommer ta sönder den snart. åååååh ! fyfan va arg jag blir.............

aw, sånt här gör mig glad !


Dålig uppdatering .

Ja ni ser ju rubriken,bloggar mer snart


Plugga.

Hej på er ,mobilbloggar lite snabbt innan jag går och lägger mig,så sitter och pluggar lite matte för ligger skit mycke efter,men de är inte försent att bättre sig! Men efter de ska jag duscha sen lyssna lite på musik och sånt sen sova,för ska upp lite tidigare och möta Lana i Östhammar innan vi börjar skolan så ja men de blir nog bra :)och efter skolan ska jag träffa David och Martin så de blir nog rätt nice de också,men tänkte bara uppdatera lite snabbt,bloggar mer i morgon,puss!


hatet växer.


åh bästa !


fulaste header och designen , men ska fixa till de snart.

rubriken talar.

lite om mig.

tänkte berätta lite om mig så här kommer de lite !
1.jag kan bli riktigt arg . då tar jag sönder saker som jag tycker om , vet inte varför de bara bli så , så brukar spräcka skärmen på mina mobiler, tog sönder min förra system kamera, och mina två laptops bröt jag av och ah ni vet. och just då när man gör de känns de ju bättre för stunden, sen ångrar man sig grovt.
2.jag är 1.62 cm lång.
3. jag är egentligen blond.
4. jag tänker aldrig skaffa löshår haha.
5. jag säger alltid vad jag tycker, inte bra i alla lägen men .
6. jag orkar inte me folk som snackar skit, sen så har dom aldrig snacket med en eller känner en eller nått, så sjukt jobbigt.
7. jag har ingen riktigt såndär "bästavän"
8. jag vill ha kille.
9. jag har inga godkända ämnen för jag har skolkat så mycke.
10. trött på personer som säger att dom hatar en , men sen så gör dom precis lika som man själv gör , köper lika saker och massa.

hat äter upp oss inifrån som cancer.


jag älskar stockholm. och ska ta mig tillbaka dit så snabbt som möjligt.

<3

nytt skal


<3


jag hatar polisen, eller så är de bara för att jag lever i skiten.


.


Innan man kallar folk för något lär känna dem innan att snacka massa skit ,och skiten kommer slå dig tebax.

trött på allt skitsnack , fuck alla ,

HADE DET FUNNITS EN GRÄNS PÅ HUR MYCKET MAN KAN HATA NÅGON SÅ HAR JAG NOG PASSERAT DEN.


fulaste headern och designen .

rubriken talar, men de fixar sig snart, får försöka fixa headern och grejer, tänkte bara säga de,

stan.

heej på er ! :)
jag va ju i stan idag, och fick lite smått och gott me mig hem , så lägger upp bilder sen , men orkar verkligen inte nu , så kanske i morgon . puss !

örongodis .


Det är inte lätt när det är svårt, Men när man knullar ska det vara riktigt hårt.


bara tillfällig header, haha

rubriken talar !